ΕΘΝΟΣ  |  ΗΜΕΡΗΣΙΑ  |  LIFE  |  SENTRAGOAL  |  WOMENONLY  |  ELLE | ΣΙΝΕΜΑ  |  CAR&DRIVER  |  SPORTY  |  HOMME  |  COOKBOOK  |  TRAVELBOOK

Home > Bon Appetit > News

NEWS

  • 30.3.2017

    Design: Το αλάτι της θάλασσας

    To Studio Fuksas, το οποίο διευθύνουν εδώ και δεκαετίες οι ιδρυτές και σύζυγοι Massimiliano και Doriana Fuksas, θεωρείται ως ένα από τα πιο επιδραστικά του ιταλικού design, έχοντας παρουσιάσει μοναδικά έργα τόσο στο... περισσότερα

  • 16.2.2017

    Και παίζεις και τρως!

    Πειραματίστηκαν με χρώματα, τελειώματα, σχέδια και 3D printing προκειμένου να δημιουργήσουν επιδόρπια που είναι (μικρά) έργα μοντέρνας Τέχνης. Και τα κατάφεραν. Πρώτα τα σχεδίασαν σε υπολογιστές, σαν να επρόκειτο να... περισσότερα

  • 9.1.2017

    Ο σουρεαλισμός στο τραπέζι

    'Το Les diners de Gala είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στην τέρψη της γεύσης... Αν είστε από εκείνους που μετρούν τις θερμίδες και μετατρέπουν την ευχαρίστηση του φαγητού σε μια μορφή τιμωρίας, κλείστε το βιβλίο... περισσότερα

  • 30.12.2016

    Τα επιδόρπια του Pavlov

    Mε το 'Pavlov's Lab" στη Νέα Ερυθραία ο Αλέξανδρος Παυλώβ καταθέτει τη δική του σύγχρονη εκδοχή ζαχαροπλαστικής και μας μιλάει για την τέχνη του. Υπέρμαχος της γαλλικής σχολής ζαχαροπλαστικής, ο Αλέξανδρος... περισσότερα

  • 22.12.2016

    Les hôteliers

    Η εποχή των μεγαλύτερων πάρτι της χρονιάς μόλις ξεκινά στα πιο ξεχωριστά ξενοδοχεία της Αθήνας. Mesdames et messieurs faites vos jeux! περισσότερα