ΕΘΝΟΣ  |  ΗΜΕΡΗΣΙΑ  |  LIFE  |  SENTRAGOAL  |  WOMENONLY  |  ELLE | ΣΙΝΕΜΑ  |  CAR&DRIVER  |  SPORTY  |  HOMME  |  COOKBOOK  |  TRAVELBOOK

Home > Bon Appetit

BON APPETIT

  • 8.1.2017
    ΤΑΣΕΙΣ

    The Carton: Ανατολικά της Εδέμ

    Η Jade George γεννήθηκε ανάμεσα σε μαγικές μυρωδιές. Το αχνιστό τσάι που έφτιαχνε η μητέρα της για το asrouniyeh, το απογευματινό διάλειμμα, σε ένα αστικό διαμέρισμα της Βηρυτού, οι κουλουρτζήδες, το κεμπαπτζίδικο της... περισσότερα

  • 30.12.2016
    NEWS

    Τα επιδόρπια του Pavlov

    Mε το 'Pavlov's Lab" στη Νέα Ερυθραία ο Αλέξανδρος Παυλώβ καταθέτει τη δική του σύγχρονη εκδοχή ζαχαροπλαστικής και μας μιλάει για την τέχνη του. Υπέρμαχος της γαλλικής σχολής ζαχαροπλαστικής, ο Αλέξανδρος... περισσότερα

  • 28.12.2016
    ΤΑΣΕΙΣ

    Ferran Adrià: Ο Dali της γαστρονομίας

    Πάνε κοντά δύο δεκαετίες από τότε που οι New York Times έγραψαν για τον Ferran Adrià ότι είναι 'ο Ισπανός σεφ που συναγωνίζεται τον Dali'. Το αμερικανικό περιοδικό Gourmet το προχώρησε ένα βήμα... περισσότερα

  • 23.12.2016
    GASTRONOMICS

    Funky Gourmet: Γιατί είναι απαραίτητο

    Καλά τα δύο αστέρια Michelin, καλύτερο το φαγητό στο τραπέζι. Ενώ η κοινωνική φωτιά σιγοκαίει, οι Funky Gourmet εξηγούν γιατί είναι εξίσου σημαντική και η φλόγα της δημιουργίας... περισσότερα

  • 23.12.2016
    GASTRONOMICS

    Επί τάπητος

    Το art de la table μέσα στις εποχές είναι ένα ταξίδι που αντικατοπτρίζει ιστορικές στιγμές και κοινωνικό-οικονομικές συνθήκες. Ήταν κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Λουδοβίκου 14ου (μέσον 17ου αι.) που γεννήθηκε το... περισσότερα